Tuinonderhoud

Wanneer u een prachtig aangelegde tuin heeft, verdient deze het om er het complete jaar netjes bij te liggen. Een tuin leeft en heeft daarom de juiste verzorging nodig om ook jaren later nog een prachtig plaatje te zijn. Om u het hele jaar van uw tuin te laten genieten kunnen wij u het tuin tuinonderhoud uit handen nemen.

Helaas komt het regelmatig voor dat tuinen slecht zijn onderhouden, waardoor de tuin niet volledig tot zijn recht komt. Wanneer u ervoor kiest om uw tuinonderhoud bij ons uit te besteden, bent u ervan verzekerd dat u gedurende het hele jaar van uw tuin kunt genieten, ook als u binnen zit.

Tuinonderhoud kan een tijdrovende en fysiek belastende klus zijn. Wellicht heeft u helemaal geen tijd of zin om meerdere keren per jaar dit onderhoud uit te voeren. Daarnaast vergt tuinonderhoud de benodigde kennis, vakmanschap, machines en goede gereedschappen.  En sommige werkzaamheden zoals bijvoorbeeld boomverzorging zijn niet zonder gevaar. Wij nemen we het graag van u over. Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer het om grote klussen gaat, maar ook bij kleinere klussen helpen we u graag. Kortom, iedereen kan bij ons terecht voor tuinonderhoud. Particuliere en bedrijven, met zowel grote als kleine tuinen.

Tuinonderhoud omvat veel verschillende werkzaamheden en iedere tuin vereist een eigen aanpak. Over het algemeen bestaat het door ons uitgevoerde tuinonderhoud uit onderstaande werkzaamheden.

  • Snoeiwerkzaamheden winter en zomerbeurt
  • Knipwerkzaamheden om hagen en bollen weer strak te maken
  • Gazon onderhoud zoals grasmaaien, graskanten en verticuteren
  • Bemesting en siertuincompost aanbrengen
  • Boomverzorging
  • Onkruid verwijdering en bestrijding
  • Vijveronderhoud
  • Advies in tuinonderhoud

Abonnement voor tuinonderhoud

Wanneer u ervoor kiest uw tuinonderhoud structureel door ons te laten verzorgen, bieden wij de mogelijkheid tot het afsluiten van onderhoudsabonnementen. Hiermee bent u het hele jaar verzekerd dat de werkzaamheden op een vakkundige manier en op het juiste tijdstip uitgevoerd worden. Deze onderhoudsabonnementen worden zo aangeboden en in overleg samengesteld dat ze altijd bij uw wensen aansluit. Uiteraard is het mogelijk om na verloop van tijd het abonnement te wijzigen wanneer uw behoeften zijn veranderd. De prijs van het onderhoudsabonnement berekenen wij op basis van uw wensen, de frequentie en de bijbehorende werkzaamheden. Wanneer u het tuinonderhoud bij ons uitbesteedt, bent u ervan verzekerd dat u gedurende het hele jaar van uw tuin kunt genieten.

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.